Bestill bord

I vår online kalender kan du booke bord direkte – inne og ute. I sommerhalvåret er vår trivlige uteservering med sol og bymylder åpen. Finner du ikke bord til ønsket tid, gi oss gjerne beskjed så skal vi hjelpe deg. 
Vi tilbyr henting med gunstige priser når du gjør en reservasjon på vår hjemmeside, eller trykk på knappen Transport helt øverst til høyre. Vi anbefaler å bestille transport i god tid. 

Dersom kalenderen viser fullbooket...

...ring oss uansett på tlf. 22 93 34 50. Vi prøver alltid vårt beste for å finne bord til våre gjester. Kanskje klarer vi å oppfylle ønsket ditt, likevel!
 

Hvor mange er dere?

Selskap på 1-13 personer kan bestille fra vår a la carte meny eller velge vår selskapsmeny, hvor man kan få en kombinasjon av det beste kjøkkenet har å by på. For henvendelser om selskap på 10 personer og oppover, eller et ønske om chambre separee, vær vennlig å send oss en epost på nodee@nodee.no. Det er fint hvis du også sender en epost hvis du har informasjon vi trenger i forkant av ditt besøk angående allergier eller lignende. 

Vi svarer alltid på mail i løpet av 24 timer.

Det er bare å ringe!

Hvis dagen eller tidspunktet du ønsker å reservere bord på ikke er tilgjengelig, vær vennlig og kontakt oss for videre assiastanse. Du kan også ringe oss på tlf. 22 93 34 50 i bookingavdelingens åpningstid: Mandag og tirsdag:  10.00 - 18.00, onsdag: 10-19 Torsdag-lørdag 10.00 - 20.00 og søndag 12.00 - 17.00.
 

Gavekort? 

En spennende matopplevelse er alltid hyggelig å både få og gi i gave! Gavekort kan kjøpes i restauranten, eller ved å ta kontakt med oss på mail: nodee@nodee.no.