Asian Cooking

Nodee Barcode har åpent kjøkken hvor du blant annet kan se hvordan vår spesialitet Pekingand tilberedes i Skandinavias eneste spesialovn for nettopp denne retten.

Pekingand slik du aldri har smakt den! Vår spesialovn med gassdrevne, åpne flammer er den eneste i Skandinavia og sikrer et unikt, perfekt resultat.

Deilig peking and servert på bord til 2 personer. Med masse deilig tilbehør.

3 spesialiteter

Fra vårt åpne kjøkken kan du se hvordan våre Dim Sum dampes, og Pekingand tilberedes. Og på den japanske Robata-grillen steker vi maten på svært høy varme, i et kort tidsrom. Noe som gir et mørt og saftig resultat.
Robata grill
Peking and

Restauranten

Beliggenheten

I hjertet av av Barcode og Bjørvika, finner du vår restaurant. Den spesielle arkitekturen tiltrekker seg spennende tilbydere innen mat og shopping – og gjør Barcode til en byopplevelse helt utenom det vanlige.Kanskje dere vil starte kvelden med en cocktail på vår skybar i 13. etasje
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nodee.no/barcode.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her