Kontakt

Har du spørsmål om vår meny, allergener, en forespørsel om større selskaper, gavekort eller noe helt annet – ta kontakt!

Kontaktinformasjon

nodee@nodee.no
+47 22 93 34 50

Nodee Barcode
Dronning Eufemias gate 28
0191 OSLO

Vår kundeansvarlig kan hjelpe deg med større selskaper, og skreddersy ditt selskap - kontakt sean@nodee.no for mer informasjon.
 

Åpningstider

Middag
Mandag: 16.00 – 01.00 (Kjøkkenet stenger 22.00)

Tirsdag-fredag: 16-01.00 (Kjøkkenet stenger 23.00)
Lørdag: 15.00-02.00(Kjøkkenet stenger 00.00) 
Søndagsbrunsj: 13.00-19.00
 

Lunsj

Mandag – fredag: 11.00 – 16.00
Lørdag: 12.00 – 15.00
Søndagsbrunsj: 13.00-19.00

Gavekort
Gavekort er hyggelig å gi og ikke minst spennende å få. For den beste matopplevelsen anbefaler vi å kjøpe gavekort på en av våre selskapsmenyer, men du står selvsat fritt til å velge beløp, etter hva som passer best. Ta kontakt med nodee@nodee.no for mer informasjon! 
 

 

 
Parkering

Nærmeste parkering - og med masse kapasitet - er rett ved siden av Hotel Opera og Oslo S: 
Dronning Eufemias gate 6, 0154 Oslo

 

Karriere hos oss?


Hos Nodee Barcode får du flotte muligheter til å utvikle dine ferdigheter i Dinnergruppen konsern som er velkjent og godt etablert i Oslo. Vi jobber hardt for å gi våre ansatte rom for opplæring og utviklingsmulighet innenfor et godt og trygt arbeidsmiljø, slik at de kan vokse og prestere på best mulig måte. Nodee Barcode er arbeidsplassen for deg som ønsker å jobbe med medmenneskelige relasjoner, spennende arbeidsoppgaver, et godt arbeidsmiljø og med fleksibilitet i hverdagen. Vi ønsker å skape gode opplevelser til alle våre gjester, og vi ønsker ansatte som setter høy fokus på personlig utvikling, kundeservice og en positiv innstilling i arbeidsdagen.

Vi har stillinger innenfor disse områdene:
  • Leder
  • Bartender
  • Hovmester
  • Plassør
  • Servitør
  • Kjøkken
  • Oppvask
  • Runner
 

Ønsker du å bli en del av oss i Nodee Barcode? Vennligst send din søknad, CV, vitnemål og attester på e-post til l lung@nodee.no for kjøkken og oppvask, og ping@nodee.no for alle andre stillinger. Husk å merk den stillingen du søker på. Vi behandler alle søknader fortløpende.