Middag

Vi serverer klassisk og ny asiatisk mat, inspirert fra hovedsakelig Japan og Kina. Blant annet våre tre spesialiteter: Peking and, Dim Sum og retter fra robatagrillen
A la carte meny
Sashimi

Vi kan tilby glutenfri soyasaus 

5 tynne skiver


Laks, tunfisk, kveite og hamachi
Fra 85,- til 98,-

3 skiver

Fersk kamskjell, hummer og toro
Fra 120,- til 148,-
Nodee´s Special Sashimi

Red and White

E, F, S, SN, HV

Hvit fisk og laks i tynne skiver med ponzusaus, vårløk og chillireddik
139,-

Lettgrillet Hamachi Tataki

HV
Yuzumojitosaus med trøffelolje og basilikum 
158,-

New Style sashimi

F, S, SK, HV
Serveres med yuzusorbet 
168,-

Mix Sashimi

SK, F, S, B, HV
7 typer som serveres med ponzusaus 
288,-
Nodee´s Spesial Nigiri 2 biter
Vi kan tilby glutenfri soyasaus 

Laks

F
85,-

Tunfisk

88,-

Kveite

95,-

Fersk kamskjell

B
120,-

Robata hummer

SK

Med yuzu-avokadokrem 
125,-

Fritert sjøkreps

HV, E, SK
Med wasabimajones 
125,-

Stekt foie gras

S, HV
Med unagisaus og balsamico 
138,-

Robata Toro

F, HV, S
Med kaviar og unagisaus
148,-

Lettgrillet japansk Wagyu A5

Med hvitløk 
148,-
Maki 

Tempura maki

SK, SE, HV, E
villreker med teriyaki wasabimajones (6 biter) 
125,-

Salmon royal maki

HV
Laksetartar, vårløk, avokado, sprø hveteflak og ørretrogn (8 biter)
138,-

Ice bear roll

E, HV, SK
Grillet foie gras med kongekrabbe og wasabimajones 
148,-

Wagyu Deluxe

S, HV
Wagyu biff toppet med foie gras og friterte oksestrimler 
178,-
Hjemmelaget Dim Sum

Sprøstekte vårruller

HV, S, F, SE, SO
Med indrefilet av okse i sukiyaki-koriandersaus
118,-

Kimchi Siu Mai

HV, SK, S, E, SE, F
dampet siu mai med oksekjøtt og kimchisaus 
118,-

Rock ´n Roll

HV, SK, E, M, B
friterte villreker og kamskjell servert med chili og sitronmajones
118,-

Spicy Wonton

HV, SK, S, SO, SE
shiitake, scampi, iberico og sopp med en vårløk-chilisaus 
125,-

Siu Mai

HV, SK, S, E, SE, F
dampet siu mai med svinekjøtt. reker og hummer med røkt karrisaus 
125,-

Lok Yo Kow

HV, S, SE
fritert indrefilet av hjort med soya limeblad-balsamicosaus 
125,-

Hoi Sin Kau

HV, SK, S, SE, B, C
dampet, innbakt kongekrabbe og reker med sesamfrø og søt chilisaus 
128,-

Woh Tip

HV, F, S, P,SE
stekt dampet indrefilet av lam med jalapeno og soya balsamicosaus 
128,-

Wagyu Kow

HV, SK, SE, P, SO, B, SL
fritert wagyubiff og okse indrefilet med hvitløkssaus 
128,-
Tempura

Tempura Scampi

HV, SK, E, S, F, SE, SO, M
serveres med tom yum chilisaus og en soya og ingefærsaus 
128,-

Hot Szechuan wok

SK, E, S, SN, SE
Spicy wokket chilipepper med fritert soft-shell krabbe 
135,-

Shiso Foie Gras

SK, E, HV
fritert foie gras med kongekrabbe pakket inn i shisoblader 
148,-

Tempurasalat

HV, SK, E, F, SE, SO, M, S
med scampi, yuzuavokadokrem og thai-chili mangotrøffelsaus 
155,-
Vår Pekingand-ovn
Husets spesialiteter 

Tilbehør til Peking duck

HV, SK, P, SE, SO, B, M
50 g kaviar 
550,-

½ Peking duck Nodee Style

HV, SK, P, SE, SO, B

Nigiri med Kaviar, skinn og kjøtt. Serveres med pannekaker, grønnsaker,kimchisaus, plommesaus og hjemmelaget hoisinsaus
668,-

¼ Crispy Duck

HV, SK, P, SE, SO, B, S
1 pers.
Serveres med dampede pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus 
265,-

Helgrillet lår av dielam

HV, S, SN, SE, M
2 pers. (35 min forberedelse)
Serveres med grillede grønnsaker, tomatsalat og spicy sukiyakisaus med kraft fra lam 
488,-
Japansk Robatagrill

Robatagrillet kylling

SK, F, P, S, HV
serveres med teriyaki (2 spyd) 
88,-

Robatagrillet okse og jalapeño

S, F, E, SE, M, H
serveres med yakinikusaus (2 spyd) 
88,-

Black cod

S, F
med tradisjonell misosaus og sitron-honningsaus 
165,-

Lettgrillet 1/2 hummer

SK, S, SL
tilsmakt thailansk foie grassmør 
188,-

Soya braiserte spareribs

HV, SK, SE, B, S, P
med five spice krydder og honning. Serveres med pestosaus 
138,-

Indrefilet av okse

HV, P, S, SE
Wokket shimejisopp, gresskarpuree og sterk hvitløkssaus 
138,-

Lammecarre

HV, S, SE, M, P
serveres med grillet hjertesalat og vårløkpeso med ingefær og bakt gresskar 
168,-

Tradisjonell Kantonesisk Iberica Char Siu

HV, SK, F, P, S, SN, SE, B, MAN
med macadamianøtter og BBQ-honningsaus 
168,-

Txogitxu Entrecote

HV, S, F, E, SE, M
med sopp og krydret bernaisesaus 300g/150 g
420,- / 220,-

A5 Wagyu beef

S, SE, HV
med wokket hvitløk og sopp. Serveres med sesam-yuzusaus. Vekt per biff kan variere fra 80-130 gram
6,- pr gram
Wokretter og sideretter

Singapore Hoi Nam Fan

ris kokt med ingefær og kyllingkraft 
30,-

Kokt hvit ris

20,-

Sterke hjemmelagde wokkede peanøtter

Szechuan pepper (NB sterk) 
65,-

Edamame

Sterke wokket, grillet eller naturlig med salt 
65,-

Mix Tomatsalat

S, HV
med yuzusaus, olivenolje og balsamico 
88,-

Wokket Bimi brokkoli

S, SE, HV
med gojibær, macademianøtter, hvitløk og risvin tilsmakt ingefær 
95,-

Tradisjonell Kantonesisk wokket Pak Choi

S, SE, HV
med hvitløk og risvin tilsmakt ingefær 
95,-

Wokket assortert sopp

S, SE, M, HV
tilberedt med risvin og tilsmakt ingefær 
120,-

Wokket tofu og aubergine

HV, S, SE, F
med hvitløk og chilisaus i en hot pot 
120,-

Singapore Style

SK S
Wokket svart pepper og kongekrabbe med skall (Sterk) 
158
Dessert

Petit four

HV, M
delikate makroner til kaffen
68,-

Asian Style

HV, E, M, SE
mangopudding, fritert banan, yuzuball og svart sesamis 
128,-

Sjokoladefondant

HV, M
med hvit sjokolade, chili og appelsin. Serveres med matchakrem, makroner, salt karamellsaus og is 
135,-

Popcorn

M, NØ, HV, E
Melkesjokolademousse med chili popcorn og salt karamellsaus
139

Yuzu ostekake

HV, E, M, SE
Serveres med kokoscrumble, yuzugele, sorbet av lime og kokos, sesamflan
149,-

Banansplit

E, M, HV, NØ
159,-
Smaksmeny

Sashimi Hamachi Tatakii
E, F, S, SN, HV
Servert med yuzu mojitosaus med trøffelolje og basilikum

 
Flambert laks
E, F, S, SN, HV
 Laks i tynne skiver med ponzusaus

 
Nigiri Trio
HV, SK, F, E
Grillet hummer med yuzu-avocadokrem, sjøkreps med spicy wasabimajones, villreker med japansk chilimajones og friterte hveteflak

Dim Sum 
SK, F, HV 
Et utvalg fra vår dim sum meny. Serveres med Szechuan chilisaus

Tempurasalat
HV, SK, E, F, SE, SO, S, M
Med scampi, yuzuavokadokrem, og thai chili mangotrøffelsaus

Grillet indrefilet av okse
HV, P, S, SE
Serveres med wokket shimejisopp, gresskarpuree og sterk hvitløkssaus

Crispy duck
HV, SK, P, SE SO, B
Serveres med pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus

Yuzu ostekake
E, M, SE
Serveres med kokoscrumble, yuzugele, sorbet med lime og kokos, sesamflan

658,- per person

Allergenes

SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtter| S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesam

| SO: Sulfur dioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyrl HV: Hvete l A: Mandler l VN: Valnøtter l MAN: Macademianøtter 

Vennligst informer oss om dine allergier, da noen av rettene kan tilpasses ulike allergier. Spor av allergener kan forekomme