Middag

Vi serverer klassisk og ny asiatisk mat, inspirert fra hovedsakelig Japan og Kina. Blant annet våre tre spesialiteter: Peking and, Dim Sum og retter fra robatagrillen
A la carte meny

Sashimi

5 tynne skiver
Laks, tunfisk, kveite og hamachi
Fra 85,- til 98,-
3 skiver
Fersk kamskjell, hummer og toro
Fra 120,- til 148,-

Nodee´s Special Sashimi

Red and White
E, F, S, SN, HV
Hvit fisk og laks i tynne skiver med ponzusaus, vårløk og chillireddik
139,-


Lettgrillet Hamachi Tataki
HV
Yuzumojitosaus med trøffelolje og basilikum 
158,-


New Style sashimi
F, S, SK, HV
Serveres med yuzusorbet 
168,-


Mix Sashimi
SK, F, S, B, HV
7 typer som serveres med ponzusaus 
288,-

 

Nodee´s Spesial Nigiri 2 biter

Laks
85,-

Tunfisk
88,-

Kveite
95,-

Fersk kamskjell
B
120,-

Robata hummer
SK
Med yuzu-avokadokrem 
125,-


Fritert sjøkreps
HV, E, SK
Med wasabimajones 
125,-


Stekt foie gras
S, HV
Med unagisaus og balsamico 
138,-


Robata Toro
F, HV, S
Med kaviar og unagisaus
148,-


Lettgrillet japansk Wagyu A5
Med hvitløk 
148,-

 

Maki

Tempura maki
SK, SE, HV, E
villreker med teriyaki wasabimajones (6 biter) 
125,-


Salmon royal maki
HV, S
Laksetartar, vårløk, avokado, sprø hveteflak og ørretrogn (8 biter)
138,-


Ice bear roll
E, HV, SK
Grillet foie gras med kongekrabbe og wasabimajones (6 biter)
148,-


Wagyu Deluxe
S, HV
Wagyu biff toppet med foie gras og friterte oksestrimler (8 biter)
178,-
 

Hjemmelaget Dim Sum Spacer

Sprøstekte vårruller
HV, S, F, SE, SO
Med indrefilet av okse i sukiyaki-koriandersaus
118,-



Rock ´n Roll
HV, SK, E, b, m
friterte villreker og kamskjell servert med chili og sitronmajones
118,-



Siu Mai
HV, SK, S, E, SE, F
dampet siu mai med svinekjøtt. reker og hummer med røkt karrisaus 
125,-


Lok Yo Kow
HV, S, SE
fritert indrefilet av hjort med soya limeblad-balsamicosaus 
125,-


Hoi Sin Kau
HV, SK, S, SE, B
dampet, innbakt kongekrabbe og reker med sesamfrø og søt chilisaus 
128,-


Woh Tip
HV, F, S, P, SE
stekt dampet indrefilet av lam med jalapeno og soya balsamicosaus 
128,-


Wagyu Kow
HV, SK, SE, P, SO, B, SL
fritert wagyubiff og okse indrefilet med hvitløkssaus 
128,-
 

Tempura

Tempura Scampi
HV, SK, E, S, F, SE, SO, M
serveres med tom yum chilisaus og en soya og ingefærsaus 
128,-


Shiso Foie Gras
SK, E, HV
fritert foie gras med kongekrabbe. Pakket inn i shisoblader med Unagi trøffelsaus
148,-


Tempurasalat
HV, SK, E, F, SE, SO, s, m
med scampi, yuzuavokadokrem og thai-chili mangotrøffelsaus 
155,-
 

Vår Pekingand-ovn

  Husets spesialiteter
 
Tilbehør til Peking duck
50 g kaviar 
550,-


½ Peking duck Nodee Style
HV, SK, P, SE, SO, B
2 pers. 

Nigiri med Kaviar, skinn og kjøtt. Serveres med pannekaker, grønnsaker, kimchisaus, plommesaus og hjemmelaget hoisinsaus
668,-


¼ Crispy Duck
HV, SK, P, SE, SO, B, S
1 pers.
Serveres med dampede pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus 
265,-


Helgrillet lår av dielam
HV, S, SN, SE, M
2 pers. (35 min forberedelse)
Serveres med grillede grønnsaker, tomatsalat og spicy sukiyakisaus med kraft fra lam 
488,-
 

Japansk Robatagrill

Robatagrillet kylling
SK, F, P, S, HV
serveres med teriyaki (2 spyd) 
88,-


Robatagrillet okse og jalapeño
S, F, E, SE, M, H
serveres med yakinikusaus (2 spyd) 
88,-


Black cod
S, F
med tradisjonell misosaus og sitron-honningsaus 
168,-


Lettgrillet 1/2 hummer
SK, S, SL
tilsmakt thai-chili foie gras smør 
188,-


Soya braiserte spareribs
HV, SK, SE, B, S, P
med five spice krydder og honning. Serveres med pestosaus 
138,-


Indrefilet av okse
HV, P, S, SE
serveres med wokket shimejisopp, gresskarpuree og sterk hvitløkssaus 
168,-


Lammecarre
HV, S, SE, M, P
serveres med grillet hjertesalat og vårløkpesto med ingefær og bakt gresskar 
168,-


Tradisjonell Kantonesisk Iberica Char Siu
HV, SK, F, P, S, SN, SE, B, MAN
med macadamianøtter og BBQ-honningsaus 
168,-


Txogitxu Entrecote
HV, S, F, E, SE, M
med sopp og krydret bernaisesaus 300g/150 g
420,- / 220,-

Japansk A5 Wagyu biff
S, SE, HV
med wokket hvitløk og sopp. Serveres med sesam-yuzusaus. Vekt per biff kan variere fra 80-130 gram
6,- pr gram

Wokretter og sideretter

Singapore Hoi Nam Fan
ris kokt med ingefær og kyllingkraft 
30,-


Kokt hvit ris
20,-

Sterke hjemmelagde wokkede peanøtter
med Szechuan pepper (sterk) 
65,-


Edamame
Spicy wokket, grillet eller naturlig med salt 
65,-


Mix Tomatsalat
S, HV
med yuzusaus, olivenolje og balsamico 
88,-


Wokket Bimi brokkoli
S, SE, HV, man
med gojibær, macademianøtter, hvitløk og risvin tilsmakt ingefær (Vegetar)
95,-


Tradisjonell Kantonesisk wokket Pak Choi
S, SE, HV
med hvitløk og risvin tilsmakt ingefær (Vegetar)
95,-


Wokket assortert sopp
S, SE, HV, m
tilberedt med risvin og tilsmakt ingefær (Vegetar)
120,-


Tradisjonell Szechuan wokket tofu og aubergine
HV, S
med hvitløk og chilisaus i en hot pot (Vegetar)
125,-


Singapore Style
SK, S
Wokket svart pepper og kongekrabbe med skall (Sterk) 
158,-
 

Dessert

Petit four
HV, m, p
Delikate makroner til kaffen
68,-


Popkorn
HV, E, M
Melkesjokolademousse med salt karamellsaus og chili popcorn 
98,-


Yuzu Ostekake
HV, e, m, se
med kokoscrumble, yuzugele, sorbet tilsmakt lime og kokos og sesamflan 
125,-


Asian Style
hv, e, m, se
Mangopudding, fritert banan, yuzuball og svart sesam is
125,-

Sjokolademoussekake
HV, E, M, nø
Karamellisert banan med banan og limesorbet
125,-


Sjokoladefondant
hv, e, m, a, man
med hvit sjokolade. Serveres med matchakrem, makroner, salt karamellsaus og is
125,-

Smaksmeny

Flambert laks
E, F, S, SN, HV
Laks i tynne skiver med ponzusaus 

Sashimi Cobia Tataki
F, SE, S, HV
 Serveres med hvitløk og ingefærsaus
 
Nigiri
HV, SK, F, E
Grillet hummer og fritert sjøkreps med spicy wasabimajones
HV, F, E
Villreker med Japansk chilimajones og friterte hveteflak


Dim Sum 
SK, F, E 
Et utvalg av to typer fra vår dim sum meny. Serveres med hjemmelaget sterk saus

Tempurasalat
HV, SK, E, F, SE, SO, S, M
Med kamskjell, avocadokrem og thai-chili mangotrøffelsaus

Grillet indrefilet av okse
HV, P, S
Serveres med wokket shimeji sopp, gresskarpuree og spicy hvitløkssaus

Husets Peking And
HV, SK, P, SE SO, B, s
Serveres med dampede pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus

Yuzu Ostekake
m, e, hv, se
Serveres med kokoscrumble, yuzu gele, sorbet med kokos og lime og sesamflan
658,- per person



Allergenes
SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtter| S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesam

| SO: Sulfur dioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyrl HV: Hvete l A: Mandler l VN: Valnøtter l MAN: Macademianøtter 

Vennligst informer oss om dine allergier, da noen av rettene kan tilpasses ulike allergier. Spor av allergener kan forekomme 
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nodee.no/barcode.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her