Meny for Brunsjbuffet

Pris per person 299,- 
Prisendring fom. 17.november 2019 - pris per person 329,- 
Varer fra 13-19 


Sushi
 
Laks 
Kokt scampi - SK
Tempura maki m/rogn - SK, se, hv, e 
Spicy majones tuna maki - e, hv

 

Dim Sum

Siu mai - SK, S, SE, F
Ha Kau - SK, S, SE, HV
Vårrull med indrefilet - HV, S, F, SE, SO
Vårrull med kylling - HV
Pop rice rull med scampi - SK, SE, E, HV 
Tempurascampi - HV, SK, E

 

Salatmiks/Ris/Nudler

Stekt ris - E, HV, SE, S 
Stekte nudler
S, HV, SK, SE
Vegetarsalat 
Thai biffsalat 

 

Robatagrill

Grillet hel indrefilet 
Grillspyd m/skalldyr - SK
Grillspyd m/ kjøtt - HV
Kantonesisk roasted duck - HV SK P SE SO B 

 

Szechuan Wok

Kylling Gong bao - S, SE
Pang pang biff - F, S, SE, B, HV 
Vegetarwok 

 

Dessert

Dessert blir servert til antall personer ved bordet

Kokkens utvalgte  desserter for dagen. Dessertene kan inneholde følgende allergener: 
NØ, M, E, SE, HV, S

Sparkling

Champagne Mercier                   N.V.                 599,-
Prosecco Signore Giuseppe       N.V.                 359,-

 

Vinpakke 359,-

1 glass Prosecco Signore Giuseppe
1 glass Riesling Troken Hans Baer
1 glass Torrelangares Tinto

Cocktails 98,-

Ginger Rush
Forbidden Rose
Moscow Mule
Pink Paloma
 
Mocktails 58,-