Selskapsmeny

Er dere et selskap på 8 personer eller flere, ønsker vi at dere bestiller fra en av våre selskapsmenyer.

Operameny

Hjemmelaget Dim Sum
(4 typer)
SK, F, E, H

Crispy Duck
serveres med dampede pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus
HV, SK, P, SE, SO, B, S


Hovedretter
(Er dere to personer velger dere 2 av hovedrettene. Tre, eller flere får alle hovedrettene)

Pang pang biff
Marinert og mørnet på szechuansk vis med squash, babymais, aromasjampinjong og hotbean chilisaus
SE, B, F, HV, S 

Grillet lammecarre
Serveres med sterk saus
S, SE, HV, M, P 

Szechaun Kylling "Gong Bao"
wokket cashewnøtter, ingefær og hotbean saus
S, SE

Dessert
Melkesjokolademousse, chilipopkorn og sjokoladecrumble 
M, NØ, HV, E

465,- per person

Tasting Meny

Flambert laks
E, F, S, SN, HV
laks i tynne skiver med ponzusaus

Cobia Tataki
F, S, Se, HV
serveres med hvitløk- og ingefærsaus

Nigiri
HV, SK, F, E
grillet hummer og fritert sjøkreps med spicy wasabimajones
HV, F, E
villreker med Japansk chilimajones og friterte hveteflak


Dim Sum
SK, F, E
et utvalg av to typer fra vår dim sum meny. Serveres med hjemmelaget spicy saus

Tempura salat
HV, SK, E, F, SE, SO, S, M
med kamskjell, avocadokrem og thai-chili mangotrøffelsaus

BBQ Chari Siu svinekjøtt med popcice chips
HV, P, S, se, SK, SO, B

Nystekt Peking And fra vår egen ovn
HV, SK, P, SE SO, B, s
serveres med dampede pannekaker, grønnsaker og hjemmelaget hoisinsaus

Popcorn
m, nø, hv, e
melkesjokolademousse som serveres med salt karamellsaus og chilipopcorn

658,- per person



Allergenes
SK: Skalldyr | E: Egg | F: Fisk | P: Peanøtter| S: Soya | M: Melk | SL: Selleri | SN: Sennep | SE: Sesam

| SO: Sulfur dioksid og sulfitt | L: Lupin | B: Bløtdyrl HV: Hvete l A: Mandler l VN: Valnøtter l MAN: Macademianøtter | NØ: Nøtter

Vennligst informer oss om dine allergier, da noen av rettene kan tilpasses ulike allergier. Spor av allergener kan forekomme
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nodee.no/barcode.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her