Dim sum

Dim sum er et kantonesisk begrep som kan oversettes med "det som rører hjertet". Vi legger all vår kjærlighet i råvarer og tilberedning – med ønske om at du skal elske smakene du får servert.
  • Dim sum er Nodee Barcode sine 1 av 3 spesialiteter. Dampet eller stekt. Mange små retter.

  • Dim sum er Nodee Barcode sine 1 av 3 spesialiteter. Dampet eller stekt. Mange små retter.

  • Kokk som lager Dim Sum på Nodee Barcode sitt kjøkken.

  • Ferdig anrettet Dim Sum. Dekket bord med flere små retter og tilbehør.

Dim sum – muligheten til å prøve forskjellige smaker

Dim sum er forskjellige småretter, som inneholder mangfoldige smaksvariasjoner. Våre dim sum består av varianter av dampet eller fritert kjøtt, grønnsaker, sjømat og frukt – gjerne servert i små bambuskurver. Denne kantonesiske spesialiteten er som skapt for deling – og gir muligheter til å prøve ut de forskjellige smårettene i ett og samme måltid. Dim sum er spennende kombinasjoner av sprøe og saftige smaksopplevelser.
 

Se hvordan dim sum tilberedes

I restauranten har vi et åpent kjøkken – med en egen ovn for seksstjerners damping av våre dim sum-retter. Her kan du sitte i restauranten og se hvordan rettene tilberedes og dampes – enkeltvis eller i ”flere etasjer”.  Vi i Nodee Barcode lover at våre dim sum gir smaksløkene en uforglemmelig asiatisk reise.