Hipt, behagelig og veldig god mat

"Det høres ut som luksus, det ser ut som luksus og det smaker luksus! Råvarene er nydelige, tilbehøret perfekt tilpasset. Vi vil ha mer, mer!" Aftenpostens anmeldere er svært begeistret over hva de får servert på Nodee Barcode.
3
Seksretteren virket utrolig fristende på spisefølget fra Aftenposten – blant utvalget av sushi, grillretter, vegetarretter, dim sum og Peking and på det omfattende spisekartet. Det var et valg de ikke angret ett sekund på.
 

Behagelig og moderne restaurant

Anmelderne beskriver b.a. restaurantlokalet som lekkert og mørkt, innredet med klar inspirasjon fra britiske Hakkasan – med utskårne treskillevegger og små avdelinger, behagelige stoler og dunkel belysning.

Bestill bord her >>

 

En seksretters meny som frister – og begeistrer

Valget faller på en seksretters meny for spisefølget fra Aftenposten, og de er trygge på valget allerede etter første rett.
 
Sitat: ” En Bonito tataki (tynne skiver lett grillet tunfisk med rå kjerne) ligger på et stålgrått keramikkfat, dandert med en lett hollandaise saus, tomatbiter, syltet løk, avocado, sjøgress og asiatisk basilikum. For en start!”
Fisken blir beskrevet som å smelte på tungen, og tilbehøret som fantastisk.

Se menyen her >>

 

Høydepunktene står i kø

Oppturen fortsetter for spisefølget da servitøren kommer med neste fat, med lettrøkt hummer og avocadokrem, sjøkreps med wasabimajones og laks med chili.
 
Sitat: ”Det høres ut som luksus, det ser ut som luksus og det smaker luksus, med sjøkrepsen som klar favoritt. Råvarene er nydelige, tilbehøret perfekt tilpasset. Vi vil ha mer, mer!”
 
Og slik fortsetter måltidet, med påfølgende retter som både begeistrer og overrasker. Rispasta fylt med svinekjøtt, sopp, scampi og skinke – servert med vårløk- og chilisaus, får mer enn hederlig omtale.
 
Sitat:”De små munnfullene er perfekt balanse av pasta og saftig fyll, av salte, syrlige og sterke smaker.”
 
Langtidsstekt reinsdyrfilet som serveres med sichuanpepper-saus og rødbetpuré får beskrivelsen morsom og uvant – og som en fantastisk kombinasjon!
 
Et annet høydepunkt som blir beskrevet er Crispy duck, både som publikumsfavoritt og en av Nodee Barcodes spesialiteter.
 

Bedre enn noen gang!

Artikkelen bekrefter at Nodee har tatt et skritt opp kvalitetsmessig, ved å forflytte seg til Barcode. Servicen – som resten av opplevelsen på Nodee Barcode – blir omtalt som utsøkt profesjonell.
 

Karakterer som ble gitt av Aftenpostens anmeldere:

Miljø: 5
Meny: 5
Mat: 5
Service: 5
Verdi for pengene: 5
 
25 av totalt 30 mulige poeng
 
 
Les hele artikkelen her: https://www.aftenposten.no/osloby/sulten/i/Odv2l/Restaurantanmeldelsen-Det-ser-ut-som-luksus_-det-smaker-luksus_-og-det-koster
Restauranten_Barcode3-min
Anbefalt av MICHELIN-guiden 2017

A moody, elegant restaurant serving an all-encompassing Asian menu

"God standard, ferske råvarer og kompetent tilberedning: Rett og slett et godt måltid." Inspektører fra Michelin-guiden har vært på besøk.

Les mer >>
3
Aftenposten gir Nodee Barcode karakteren 5 på alle punkter

Hipt, behagelig og veldig god mat

"Det høres ut som luksus, det ser ut som luksus og det smaker luksus! Råvarene er nydelige, tilbehøret perfekt tilpasset. Vi vil ha mer, mer!" Aftenpostens anmeldere er svært begeistret over hva de får servert på Nodee Barcode.

Les mer >>
Omtaler_Barcode-min
Årets beste restauranter 2017

Moderne asiatisk restaurant med robatagrill midt i Barcoderekken

Aftenpostens anmeldere har anmeldt over 150 restauranter i år. Nodee Barcode var blant de 20 som fikk best omtale. Vi er svært stolte over å være kåret til en av årets beste restauranter!

Les mer >>