Pekingand

Når du bestiller Pekingand hos Nodee Barcode, får du servert en helt unik rett. Ingen annen restaurant i Norge tilbereder Pekingand på samme måte som oss.
  • Kokk som lager to peking and i spesialovn hos Nodee Barcode.

  • Flere peking ender som er laget i spesialovn hos Nodee Barcode.

  • Peking and ferdig anrette og servert med deilig tilbehør på bord hos Nodee Barcode.

Spesialovn for Pekingand – den eneste i Skandinavia

Vi serverer selvfølgelig de aller beste råvarene, men det som er helt unikt med vår Pekingand – og som skiller oss fra alle andre restauranter – er vår spesialovn. Ovnen vår er den eneste av sitt slag i Skandinavia, og i hele Europa finnes det kun 15 stykker.
 
Spesialovnen er opprinnelig fra Australia, og er bygget i en helt spesiell steinsort. Ovnen er stor, har et romslig stekerom og uvanlig stor takhøyde. Gassdrevne, åpne flammer steker Pekinganden, som henger helt oppe under taket i ovnen.
Ovnen er fullt synlig i restaurantens åpne kjøkken.
 

Tid og sted for den perfekte Pekingand

Etter circa 40 minutter i det spesielle stekemiljøet i ovnen, er vår Pekingand klar for servering. Da har den fått en tilberedning som gjør at skinn, saftighet, smak og aroma er helt perfekt. Vi viser gjerne stolt fram resultatet til ”godkjenning”, før vi anretter Pekinganden på tallerkenen din – og du kan la tennene løpe i vann.
Vår nettside bruker informasjonskapsler. nodee.no/barcode.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her