Asian Cooking

Sushi Oslo

På Nodee Barcode tilbyr vi sushi Oslo folket er glade i. Vi har, siden 2003, mettet mange sultne gjester, som stadig kommer tilbake. Hos Nodee Barcode får du en kombinasjon av deilige Asian Fusion-retter, spennende cocktails og en avslappet, sofistikert atmosfære i vakre lokaler.

*****

«Fantastisk mat i fine omgivelser. Topp service fra vi kom inn døra til vi gikk. Bestilte set meny, 6 retter. Har aldri opplevd at vi kunne si at alle retter falt i smak hos alle gjester. Mat og drikke kom raskt på bordet. (…) Kelnerne var veldig oppmerksomme og hyggelige og det var alltid fulle glass. De var til stadighet ed bordet og spurte om alt var bra og om det var noe vi trengte, det til tross for at det virket til å være fullt i lokalet. Stort pluss for at de var raskt ute med å fylle på med ekstra tilbehør når det trengtes. (…) Alt i alt en topp opplevelse som helt klart står til terningkast 6.»
 

*****

«Nydelig mat og drikke og en veldig snill og oppvartende hovmester. Absolutt et sted å komme tilbake til. Flott lokale med en fin atmosfære.»
 

***** 

«En fantastisk opplevelse fra vi ble mottatt til ende. Anbefales til alle jeg kjenner. Her skal jeg tilbake og kose meg mer J»

Nodee Barcode – Sushi Oslo og mye mer

I våre lokaler, i Dronning Eufemias gate 28, serverer vi perfeksjonert sushi Oslo. Etter over 15 år i gamet, kan du være sikker på å bli servert kvalitet på tallerkenen. Om du ønsker et fullt måltid bestående av Sushi Oslo i form av sashimi, maki og nigiri, eller om du ønsker en 6-retters meny, har vi noe for deg. Vår Asian Fusion-meny, inneholder blant annet retter som:
 
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Dim Sum
 • Tempura
 • Pekingand
 • Retter fra robatagrillen
 • Wokretter
 • Desserter
 • Smaksmeny 

Vår kjøkkensjef, Lung, utvikler til stadighet menyen vår. Han henter inspirasjon fra det japanske- og kinesiske kjøkkenet når han skaper retter, som får smaksløkene til å eksplodere. Lungs spesialiteter er sushi Oslo, Pekingand, robatagrillretter og Dim Sum. Dersom du ved første øyekast tenker at det umulig kan la seg gjøre å velge hva man skal spise, anbefaler vi våre smaksmenyer. Både vår 6-retters meny og Operamenyen vår er populære blant våre gjester.

Se hele vår meny her.
 

Sushi Oslo - nigiri, maki og sashimi

Sushi Oslo har utviklet seg til å bli blant de mest populære rettene i Norge. Det er særlig unge mennesker som synes Sushi Oslo er et bedre alternativ enn tidligere generasjoners ønske om pizza og hamburger på lørdagskvelden. På vår sushi Oslo restaurant finner du et hav av ulike typer sushi i form av nigiri, maki og sashimi. Maki er ofte et sikkert valg, for de som prøver sushi Oslo for første gang. Sashimi, som egentlig ikke er sushi Oslo, men tynnskåret fisk med tilbehør, gir en frisk og ren smak.
 
Det er ikke noe problem å få autentisk sushi Oslo lenger. Vår a la carte meny på Nodee Barcode bugner av sushi Oslo laget på de ferskeste råvarer. Hos oss finner du blant den beste sushi Oslo har å tilby. På vår sushi Oslo meny, finner du retter som:
 
 • Mix sashimi
 • New Style sashimi
 • Red and white
 • Fersk kamskjell
 • Fritert sjøkreps
 • Stekt foie gras
 • Wagyu Deluxe 

Se hele vår Sushi Oslo meny her.
 

Nodee Barcodes viktigste motivatorer – fornøyde gjester

Vi søker stadig etter å utvikle oss, og det er ingenting som motiverer oss mer enn fornøyde gjester på vår sushi Oslo restaurant.
 

*****

Leste om denne på nettet, tenkte det var en fin plass å feire bursdag på – OG det var det!!! Fantastisk service fra vi booketpå nett, oppfølging i forkant, helt utrolig service underveis og nydelig mat. Avsluttet i skybaren med de utroligste drinker og like god service. Anbefales virkelig.
 

*****

Hyggelig og behagelig betjening. Nydelig mat denne gangen også. Vi ba om å få satt sammen forskjellige sushi Oslo retter og fikk mye godt.
 

*****

Var her på middag i forbindelse med kurs i Oslo. Vi ønsket å spise sushi Oslo, og da var dette en av restaurantene som ble nevnt. Var nok nødvendig å bestille bord, var en populær restaurant. Kul innredning, og flott stemning. Meget hyggelig betjening som var særdeles oppmerksom. Vi bestilte sushi, og fikk en og en rett. Umiddelbart etter at de registrerte at vi hadde avsluttet en rett, kom de og fjernet fat og klargjorde til neste rett. (…) Maten var velsmakende og flott dandert. God vin ble også foreslått.
Besøk vår sushi Oslo restaurant på TripAdvisor her.
Besøk vår sushi Oslo restaurant på Facebook her.
 

Trenger du hjelp med booking?

Har du spørsmål om menyen, lurer du på om vi kan tilpasse etter en allergi/matrestriksjon, ønsker du å reservere bord til et større selskap eller trenger du hjelp med å lage et gavekort? Da er det bare å ta kontakt med oss. Våre serviceinnstilte kollegaer på bookingkontoret, hjelper deg gjerne. Ta kontakt per telefon eller mail.
 
nodee@nodee.no
+47 22 93 34 50
 
Vi svarer alltid på mail innen 24 timer. Stort sett får du svar raskere enn dette.
 

Åpningstider i restauranten

Mandag – Fredag: 11:00 – 01:00
Lørdag: 12:00 – 01:00
Kjøkkenet stenger klokken 23:00 alle dager.
 

Åpningstider på booking

Mandag – Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag – Lørdag: 10:00 – 20:00
Søndag: 11:00 – 15:30
 
For å reservere bord online, trykk her.
 

Viser kalenderen fullbooket?

Dersom kalenderen viser at det er fullbooket den datoen du ønsker bord, ta gjerne kontakt med oss, så skal vi se om vi kan få til en løsning. Vi prøver alltid vårt beste for å finne bord til våre gjester.
 

For større selskap – ta kontakt.

For forespørsler om bordreservasjon for selskap på 10 personer eller flere, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Det samme gjelder om dere ønsker å reservere mesaninen, eller hvis du har informasjon om allergier eller lignende.