Sushi Oslo sentrum

Er du på jakt etter kvalitetssikret sushi Oslo sentrum, er Nodee Barcode et godt valg. Nyt asiatisk kokkekunst i stilfulle lokaler med behagelig bakgrunnsmusikk.

Nodee Barcode –  Asian Fusion på høyt nivå

I 2016 flyttet Nodee Barcode til Bjørvika i Dronning Eufemias Gate 28. Før den tid holdt vi til på Majorstua. Navnet og lokalene er nye, men kjøkkensjefen og kvaliteten er den samme. Menyen på vår sushi oslo sentrum restaurant er selvsagt blitt oppgradert, men kjøkkensjefen vår, Lung, har sett til at flere av de gamle favorittene fra Nodee Asian Cooking fortsatt er å se.

*****

Bästa Sushin jag ätit i hela mitt liv. Och jag har ätit mycket av den varan:)
 

*****

Hyggelig besøk med veldig god mat og oppmerksomme servitører, en veldig god opplevelse til en klar 5’r. Vi kommer snart tilbake:)
 

*****

Nodee Barcode altså! Anbefales på det sterkeste! Start turen med en innendørs gondolbane opp til takterrassen og bestill en gingerdrink. Her får en oppleve en nydelig utsikt over Sørenga og Oslofjorden i flott lokale. Så går turen ned igjen til restaurantdelen, og her anbefales meny med fem eller flere retter med vin til. Godt vinutvalg! Servicen er strålende. Rett og slett en fantastisk opplevelse. Vil helt sikkert komme tilbake hit!

Sushi Oslo sentrum – Nodee Barcode

Nodee Barcode er en Asian Fusion-restaurant. Vi finner mest inspirasjon fra det japanske- og kinesiske kjøkkenet. I tillegg til mange forskjellige sushi-retter i form av sashimi, maki og nigiri, serverer vi både småretter i form av tempura og Dim Sum, og hovedretter i form av wokretter, Pekingand, Robatgrillretter og Crispy Duck.
 
På vår Asian Fusion-meny, finner du blant annet retter som:

Sashimi
Nigiri
Maki
Dim Sum
Tempura
Pekingand
Retter fra robatagrillen
Wokretter
Desserter
Smaksmeny
Barcode2_food3-min

En helaften på Nodee Barcode – Sushi Oslo sentrum

Nodee Barcode serverer sushi Oslo sentrum i stilfulle lokaler i Barcode. For en helaften hos oss, anbefaler vi å starte eller avslutte kvelden i baren til vår søsterrestaurant, Nodee Sky, som ligger i samme bygning. Ta heisen opp i 13. etasje og nyt spennende cocktails med utsikt over hele sushi Oslo sentrum, før du kommer ned igjen til oss for oppvartning og servering av deilig sushi Oslo sentrum. Prøv gjerne vår 6-retters smaksmeny, som tilbyr en smak av forskjellige typer retter kjøkkenet vårt har å by på. Våre serviceinnstilte servitører, hjelper deg gjerne med å sette sammen en egen meny. Kanskje ønsker du en meny bestående av ulike typer sushi Oslo sentrum har å by på?
 
Besøk Nodee Sky sin hjemmeside her.
 

Business-lunsj, date eller bursdagsselskap?

Våre lokaler byr på en flott ramme for så vel romantiske dater for to og bursdagsselskap for hele vennegjengen, som for business-lunsjer og konferanser. En halv etasje over hovedsalen vår, ligger en mesanin. Her er det plass til inntil 18 personer. Mesaninen er perfekt for konferanser og møter, da det er mulighet for å bruke projektor. Mesaninen er også veldig fin til de som ønsker et litt mer skjermet område til sitt selskap. I hovedsalen vår har vi bord for både familier, vennegjenger og mer intime bord til par. Hva med å for eksempel sitte i enden av restauranten vår, hvor du kan hvile øynene på vårt åpne kjøkken hvor kokkene konsentrert danderer de mest fantastiske retter?
 
For å reservere bord, trykk her.
 
+47 22 93 34 50
nodee@nodee.no
 

Nodee Barcode – En Michelin-restaurant

Michelinguidens inspektører var svært fornøyde etter sitt besøk hos oss. Vi er opptatte av å servere god kvalitet i alle ledd på vår Asian Fusion-restaurant, og setter pris på at det er blitt anerkjent. I deres rapport om oss, beskrev de restauranten på følgende måte:
 
“A moody, elegant restaurant serving an all-encompassing Asian menu featuring dim sum, sushi and dishes cooked on the Robata grill - crispy Peking duck is their speciality. There's a bar and terrace on the 13th floor and on the 14th floor is Nodee Sky, with its appealing set menu and city views.“
 

Nodee Barcode på listen over årets beste restauranter

I 2017 havnet vi på listen over årets beste restauranter i Aftenposten. Vi setter stor pris på, og er veldig stolte over å ha havnet på en slik liste. Anmelderne velger vår 6-retters meny, og blir allerede ved første rett svært sikre på sitt valg: «For en start! Fisken smeltet på tungen, tilbehøret kompletterer retten både i tekstur og smak.» Når det kommer Dim Sum på bordet, blir Aftenpostens anmelder så overbevist over smakene at han konkluderer med «Neste gang tror jeg kanskje jeg skal velge bare fra dim sum-menyen». Anmelderne oppsummerer med at «Lokalene er flotte, maten er deilig og betjeningen hyggelig».
 
Miljø: *****
Meny: *****
Mat: *****
Service: *****
Verdi for pengene: *****
Totalt: *****
 
Les hele Aftenpostens anmeldelse av vår restaurant, Nodee Barcode, her.