Sushi restaurant Oslo

Nodee, sushi restaurant Oslo, har siden 2003 servert asiatiske smaksbomber til trofaste gjester.

Da Nodee Asian Cooking, sushi restaurant Oslo, åpnet, lå det på Majorstua. I 2016 flyttet vi vår sushi restaurant Oslo til Barcode på Bjørvika og endret navn til Nodee Barcode. Kjøkkensjefen, Lung, og staben hans har utviklet menyen og tatt den til nye høyder, men du vil fortsatt finne klassikerne fra tiden vår på Majorstua. Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo, ønsker deg velkommen til våre stilige lokaler på Bjørvika.

*****

"Veldig god sushi. God vin. Hyggelig service. Gode drinker!"
 

*****

"Fantastisk god mat! Fra vi gikk inn døra ble vi møtt av elegante, høflige og utrolig serviceinnstilte mennesker i en luksuriøs atmosfære. Vi hadde en 5 retters med 8 serveringer og det var pent å se på og traff alle smaksløker. Nydelig!"
 

*****

"Igjen blir jeg veldig imponert over mat, service og stemning på Nodee Barcode. Jeg elsker den rolige atmosferien denne restauranten klarer å få til selv om det er masse gjester og fullt av ansatte som svever rundt J Vi voksne spiste Set Meny, eldste datter diverse sushi og yngste datter spiste Crispy Duck. Alle var superfornøyde:)"

På jakt etter god sushi restaurant Oslo kan by på?

Dersom du leter etter en sushi restaurant Oslo, er Nodee Barcode et godt valg. Vi har, siden vi åpnet dørene i 2003, hatt fokus på å være blant de beste sushi restaurant Oslo. På vår sushi restaurant Oslo serveres det spennende smakskombinasjoner både i form av maki, nigiri og sashimi. I tillegg til sushi restaurant Oslo, er våre spesialiteter Pekingand, Dim Sum og retter fra robatagrillen. På vår sushi restaurant Oslo meny, finner du retter som:
 
 • Sashimi
 • Nigiri
 • Maki
 • Dim Sum
 • Tempura
 • Pekingand
 • Retter fra robatagrillen
 • Wokretter
 • Desserter
 • Smaksmeny 

Se hele sushi restaurant Oslo menyen her.
Barcode2_lunsj-min

Sushi restaurant Oslo, Nodee Barcode

På Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo, serverer vi nyskapende Asian Fusion-mat i kombinasjon med klassiske og tradisjonelle retter. Da vi satt sammen vår sushi restaurant Oslo meny, tok vi utgangspunkt i og inspirasjon fra det japanske- og det kinesiske kjøkkenet. Vår kjøkkensjef, Lung, har etter hvert lang fartstid på kjøkkenet, hvor han kreerer de mest fantastiske retter. Våre tre spesialiteter, i tillegg til sushi restaurant Oslo, er robatagrillretter, Pekingand og Dim Sum.
 

Sushi restaurant Oslo, Robatagrill

Robata er en forkortelse for «Robatayaki», som på Japansk betyr «matlaging over åpen ild». På vår sushi restaurant Oslo, Nodee Barcode, er vi stolte av å være en av veldig få restauranter i Europa som har en slik grill. Det som er spesielt med en robatagrill, er at man steker kjøtt eller fisk på veldig høy varme i svært kort tid. Dette resulterer i mørt og saftig kjøtt med et hint av kullgrillsmak. Prøv blant annet retter som:
 
 • Robatagrillet kylling
 • Robatagrillet okse og jalapeño
 • Black Cod
 • Lettgrillet hummer
 • Lammecarre
 • Indrefilet av okse
 • Tradisjonell kantonesisk Iberica Char Siu 

Les mer om Robata på vår sushi restaurant Oslo her, eller se hele vårt utvalg av robatagrillretter her.
 

Sushi restaurant Oslo, Pekingand

På Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo, serverer vi den klassiske kinesiske retten Pekingand. Det som er spesielt med vår Pekingand, er at den stekes i en spesialovn for Pekingand. I Skandinavia finnes det kun én slik spesialovn, og den finner du på vår sushi restaurant Oslo. Det som er unikt med denne ovnen, er at den har stor takhøyde og et romslig stekerom. Ovnen er produsert for å tilberede en Pekingand med perfekt skinn, smak, saftighet og aroma. Fra restauranten kan du se spesialovnen i vårt åpne kjøkken.
 
Les mer om Pekingand på vår sushi restaurant Oslo her.
 

Sushi restaurant Oslo, Dim Sum

Vi serverer en rekke forskjellige typer Dim Sum på vår sushi restaurant Oslo. Dim sum er et kantonesisk begrep, som oversatt betyr «det som rører hjertet». Småretter, som enten er fritert eller dampet, blir servert med ferske råvarer av ypperste kvalitet. De små porsjonene i munnfullstørrelse passe perfekt til deling. Bestill gjerne forskjellige typer Dim Sum på vår sushi restaurant Oslo og kos dere med en rekke smaker av kjøtt, sjømat og grønnsaker komplimentert av spennende sauser. Blant våre Dim Sum finner du:
 
 • Vårruller
 • med indrefilet av okse i sukiyaki-koriandersaus
 • Spicy Wonton
 • med shiitake, scampi, iberico og sopp med en vårløk-chilisaus
 • Siu Mai
 • med svinekjøtt, reker og hummer med røkt karrisaus 

Les mer om Dim Sum på vår sushi restaurant Oslo her, eller se hele vårt Dim Sum-utvalg på menyen her.
 
 

Maki, Nigiri og Sashimi på vår sushi restaurant Oslo, Nodee Barcode.

Det finnes få restauranter i Oslo som kan måle seg med vår sushi restaurant Oslo. Hos oss har vi perfeksjonert vår sushi restaurant Oslo, siden vi åpnet dørene i 2003. For den komplette sushi-opplevelsen, må fisken være tynnskåret i perfekt størrelse og komplimentert av tilbehør og sauser som fremhever smakene i fisken. På vår sushi restaurant Oslo har vi et bredt utvalg av både maki, nigiri og sashimi. Blant våre gjesters favoritter, på vår sushi restaurant Oslo, finner du blant annet:
 
 • Tempura Maki
 • Ice Bear Roll
 • Salmon Royal Maki
 • Robata Hummer
 • New Style Sashimi
 • Lettgrillet Hamachi Tataki 

Se hele vårt utvalg av sushi restaurant Oslo på vår meny her.            
 

Sushi restaurant Oslo – en voksende trend

Sushi restaurant Oslo har etter hvert blitt svært populært i hovedstaden. Det dukker stadig opp nye sushi restaurant Oslo, og antall sushi restaurant Oslo har mangedoblet seg flere ganger siden de begynte å dukke opp på 80-tallet. Som en av verdens største fiskenasjoner, er det kanskje ikke så rart at nordmenn er fascinert av sushi restaurant Oslo trenden. Det som er spesielt med akkurat sushi restaurant Oslo trenden er at det var ungdommen som først snappet opp sushi restaurant Oslo. Trender er stort sett døgnfluer, men sushi restaurant Oslo viser ingen tegn til å dabbe av. Nordmenn elsker sushi restaurant Oslo, og Nodee Barcode er blant de beste sushi restaurant Oslo har å by på.
 

Nodee Barcode, Sushi restaurant Oslo i moderne lokaler

Nodee Barcode er blant de mest trendy sushi restaurant Oslo har å by på. På vår sushi restaurant Oslo vil du oppleve kvalitet i alle ledd. Fra du går inn dørene og møter våre serviceinnstilte og imøtekommende hovmestere til du går inn i hovedsalen vår og blir møtt av en lun, sofistikert og moderne atmosfære. Er du glad i å ha kontroll, har du mulighet til å observere våre kokker mens de lager maten din i vårt åpne kjøkken.
 
Hvis du er opptatt av interiør, er det mye å hvile øynene på i vår sushi restaurant Oslo. Ta for eksempel en titt på veggen ved siden av vår velutstyrte bar, hvor du finner et langstrakt og spektakulært vinskap. På Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo, er det høyt under taket og gjennomgående mørke fargetoner. Det er fullt av vakre detaljer, som; våre moderne engelske tapeter, vår iøyenfallende lysekrone og de vakre, utskårne treskilleveggene midt i lokalet.
 

Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo – bord for to eller et større selskap?

Vår sushi restaurant Oslo er en perfekt møteplass for kjærestepar og vennegjenger, men vår sushi restaurant Oslo passer også godt til møter og konferanser. Vi har både koselige og intime bord for to, og en mesanin med plass til inntil 18 personer, hvor det er mulighet for bruk av projektor. For den den beste opplevelsen på vår sushi restaurant Oslo, anbefaler vi vår 6-retters smaksmeny eller vår Operameny. Her får du smake deg gjennom vår sushi restaurant Oslo signaturretter. Vi hjelper deg også gjerne med å sette sammen en vinpakke.
 
Reserver bord på vår sushi restaurant Oslo inne her.
Reserver bord på vår sushi restaurant Oslo ute her.
 

Åpningstider

Vår sushi restaurant Oslo holder åpent mandag til lørdag – både til middag og til lunsj. Søndager holder vi stengt. Vår sushi restaurant Oslo holder åpent:
 

Middag

Mandag – Lørdag: 16:00 – 01:00 (Kjøkkenet stenger 23:00)
 

Lunsj

Mandag – Fredag: 11:00 – 16:00
Lørdag: 12:00 – 16:00
 

Kontakt vår sushi restaurant Oslo

Dersom du trenger hjelp med en reservasjon, eller har behov for å gi oss en beskjed i forkant av ditt besøk på vår sushi restaurant Oslo, er det bare å ta kontakt. Ring vår sushi restaurant Oslo på telefon: +47 22 93 34 50, eller send en mail til vår sushi restaurant Oslo på nodee@nodee.no. Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo, svarer alltid på mail innen 24 timer.
 

Gavekort til Nodee Barcode, sushi restaurant Oslo?

Gavekort er både hyggelig å gi bort og spennende å få. Ønsker du et gavekort til vår sushi restaurant Oslo, er det bare å stikke innom restauranten, eller sende mail til vår sushi restaurant Oslo på nodee@nodee.no.
 

Parkering

Vi anbefaler å reise kollektiv til vår sushi restaurant Oslo, om du har mulighet til det. Det er bussholdeplass rett utenfor, og vi ligger i gangavstand til knutepunktet Oslo S. Nærmeste parkering til vår sushi restaurant Oslo ligger rett ved siden av Hotel Opera og Oslo S:
 
Dronning Eufemias gate 6, 0154 Oslo.