X smaksmenyer ICHIBAN 1290,- Amuse-bouche (S, SE, F, E, M, B, HV) Assortert Nigiri (S, SK, F, HV) Kokkens utvalg av Sashimi (F, SK, S) Reinsdyr indrefilet Serveres med jordskokkpuré (S, M, E) Lammecarré Miso- og jalapeño marinert (SE, S) Wagyu & Foie Gras Temaki Crispy temaki med wagyu og foie gras (S, HV) Dessert (E, M) + 350,- per person JAPANSK WAGYU A5 (ca. 40g) + 350,- per person NIBAN 690,- Kokkens utvalg av Sashimi (S, F, M, HV, SE, E, B, SN) Temaki Snøkrabbe-salat og tobiko Laksetartar med teriyakisaus (S, F, E, HV, SK) Black Cod Servert med misosalat og grønn chili-ingefær saus (S, F, E, SL, SE, M, HV, SK) Wagyu miniburger (S, E, M, HV, B) Hjort Serveres med jordskokkpuré og kuromame (S, SE, HV, M) Dessert (E, M) + 350,- per person JAPANSK WAGYU A5 (ca. 40g) + 350,- per person 17.mai chef meny 695,- 17.mai meny 1290,-