Asiatisk restaurant Oslo

Det asiatiske kjøkkenet

En stor del av det asiatiske kjøkkenet består av rotfrukter og grønnsaker, noe som gjør at maten er fylt med vitaminer og fibrer.  En populær ingrediens i det asiatiske kjøkkenet er kokosmelken, noe som kan tilsvare den norske kremfløten. Curry er et krydder som det asiatiske kjøkkenet bruker mye av, i likhet med soya, ingefær, hvitløk, koriander, kokos, palmesukker, lime, chilipepper, sitrongress, basilikum og sitron. Det asiatiske kjøkkenet bruker krydder på en helt annen måte enn i vesten, og deres krydderblandinger er i tillegg mer smaksrik og spennende. I tillegg, er det vanlig å bruke mye ris og nudler i det asiatiske kjøkkenet, i motsetning til poteter og brød som er vanlig i Norge.

Asiatisk Restaurant Oslo – Det kinesiske og japanske kjøkkenet

Det østasiatiske kjøkkenet består av kinesisk, japansk, taiwansk og koreansk mat. Det kinesiske kjøkkenet er kanskje mest kjent for deres Peking And, dumplings og wok-retter. Kinesere spiser også vanligvis grøt til frokost, og i tillegg er kinesere også kjent for sine mange varianter av te. Det japanske kjøkkenet fokuserer på friskheten av ingrediensene og matvarene som er tilberedt enklere, men med stor finesse. Japansk mat er veldig sunt, og er kjent for å inneholde utallige varianter av fersk fisk.
3bnodee_10_web-min

Asiatisk Restaurant Oslo – En av de mest populære mattrendene

Asiatisk Restaurant Oslo trenden er i full sving i Oslos gater. Interessen for ny og spennende mat fortsetter å blomstre, og det norske folket er mer og mer interessert i eksotisk mat fra Østen. Etter at nordmenn startet å dra på ferie til utlandet har folket startet å være mer interessert i utenlandske kulturer og normer, spesielt utenlandske og eksotiske matkulturer. Siden Asiatisk Restaurant Oslo startet å blir en trend, har det ikke vært nødvendig for nordmenn å reise langt for å spise eksotisk mat når de kan få servert autentisk og smakfull asiatisk mat i sin egen hjemby. Gjennom blomstringen av Asiatisk Restaurant Oslo har nordmenn fått mer kjennskap til asiatiske matvaner, alt fra å krydre maten med ekstra chilisaus til å koke ris istedenfor poteter.

Ulike varianter av Asiatisk Restaurant Oslo

Det er mange forskjellige varianter man kan finne av Asiatisk Restaurant Oslo. Denne trenden har en smak som passer til alle anledninger og stemninger. Det er mye å velge mellom, fra en forfriskende sushirestaurant på en deilig sommerdag, til en varm vietnamesisk nudelsuppe på en kald vinterdag. Asiatisk Restaurant Oslo tilbyr også andre matvarianter, der man kan velge mellom smakfull kinesisk wok eller deilig thailandsk curry. I tillegg, hvis man virkelig ønsker å la smaksløkene utforske nye og spennende smakskombinasjoner kan man også prøve fusion og crossovermat, en krysning mellom asiatisk mat og vestlig mat.

Opprinnelsen av Nodee Sky Asiatisk Restaurant Oslo

Nodee Asian Cooking ble åpnet i 2003 på Majorstua. Her kunne man nyte en deilig middag fra det asiatiske kjøkkenet før man dro til en premierevisning på Colosseum Kino rett over gaten. Det var også beleilig å besøke restauranten etter en familiedag med rulleskøyter og kubb i Frognerparken, eller etter man hadde kost seg med venner i Frognerbadet på en varm og deilig sommerdag. På denne restauranten var det spesielt den deilige og komfortable uteserveringen i tillegg til den friske og smakfulle og sushien som ble godt kjent blant det norske folket.

I 2016 ble Nodee flyttet fra Majorstua til Bjørvika, hvor restauranten ble gjenåpnet som to nye restauranter – Nodee Barcode og Nodee Sky. Nodee Barcode kan man finne i grunnetasjen av bygningen, mens Nodee Sky er plassert i 13. og 14. etasje. Denne nye lokasjonen er perfekt hvis man ønsker ta en tur til Operahuset i Oslo på en varm sommerdag, eller hvis man er ute på shopping med venner i Oslo sentrum, og man mot kvelden har lyst på en deilig asiatisk matopplevelse med en flott utsikt og avslappende atmosfære.

Nodee Sky – Det beste Asiatisk Restaurant Oslo har å tilby

Nodee Sky er en unik og intim restaurant med spektakulær utsikt over Bjørvika mot syd, og Oslofjorden mot nord. Restauranten serverer fine dining mat fra det japanske kjøkkenet, der de tar i bruk ferske norske råvarer. Deres meny består av mange småretter som er ment for å deles på bordet og nytes sammen i godt selskap. Man kan sitte og kose seg med disse smårettene i flere timer, mens man nyter den unike og spektakulære utsikten over Norges vakre hovedstad.
Restauranten tilbyr et chambre séparée som kan fylles med opp til 14 gjester. Her får heldige gjester nyte deilig japansk mat samtidig som de får oppleve en enestående panoramautsikt over byen. Når man booker deres chambre séparée kan man også få tilbudt projektor med egen lydstyring, i tillegg til privat VIP inngang ved forespørsel.
I 13. etasje kan man finne Nodee Skys spektakulære Skybar, der man kan nyte deres kveldslounge og takterrasse med en forfriskende drink fra baren, sammen med deres unike og fantastiske panoramautsikt over Oslofjorden. På fredags- og lørdagskvelder kan man i tillegg få oppleve en magisk stemning når dyktige DJer spiller stemningsfull musikk som danner et glimrende bakgrunnsslør til de idylliske sommerkveldene og solnedgangene Oslo kan tilby.

Nodee Sky – Asiatisk Restaurant Oslos fineste uteservering

Nodee Sky imponerer med deres a la carte meny. De har mange ulike varianter av deilig og smakfull asiatisk mat, med flere japanske retter og sushivarianter. For å komme deg til restauranten som er plassert på 13. og 14. etasje i en bygning på Barcode, går du først inn i en glassheis som frakter deg skrått oppover fra grunnetasjen helt til toppen. Heisen går i et moderat tempo slik at du kan nyte den fantastiske utsikten sammen med en stemningsfylt musikk som får deg til å føle at du svever. Når du har kommet til toppen kan du oppleve Nodee Skys uteservering, sitte komfortabelt på deres terrasse, og nyte deilige asiatiske retter sammen med forskjellige drinker og cocktailer man kan bestille i baren. Mat og drinker kan bli konsumert i godt selskap, med en enestående og unik utsikt i bakgrunnen. Mot kvelden kan du også oppleve idylliske farger fra Oslos vakre solnedgang som skaper den perfekte sommerstemningen.

Asiatisk Restaurant Oslo – Forskjellige sider ved Nodee Sky

Det er mange forskjellige måter å oppleve Nodee Sky Asiatisk Restaurant Oslo. Man kan smake på deres moderne japanske retter med ferske norske råvarer. Man kan oppleve Asiatisk Restaurant Oslos fineste uteservering ved å sitte på deres 13. etasjes terrasse og nyte den fantastiske utsikten over Oslos hav og kystlinje. Man kan besøke deres unike kveldslounge på fredag- og lørdagskvelder, plassert på deres terrasse på Barcode, der en DJ er plassert for å skape magisk stemning som matcher den spektakulære utsikten. I tillegg kan man også organisere eller ta del i fantastiske arrangementer innenfor Nodee Skys fasiliteter – selve restauranten, deres stilfulle chambre séparée, eller deres imponerende uteservering. Uansett kan man forvente et suksessfullt arrangement med en unik atmosfære, flott utsikt og enestående service.
 

Nodee Sky – Internasjonalt anerkjent Asiatisk Restaurant Oslo

Nodee Sky er ikke bare velkjent for det norske folk – restauranten har også fått internasjonal medieoppmerksomhet. Det største fjernsynsselskapet i Kina, China Central Television, besøkte nemlig Nodee Sky og viste fram restaurantens flotte lokaler til over én milliard kinesiske seere. Sendingen la spesielt vekt på to av de mest spennende ferskvarene restauranten tilbyr – nemlig reinsdyrkjøtt og multebær. Nodee Sky Asiatisk Restaurant kan tilby indrefilet av reinsdyr med artisjokkpuré, japansk sopp og deres hjemmelagde grillsaus. Det sies as reinsdyrkjøtt har like mye omega 4 som torsk og er like magert som kylling, noe som gjør dette til en verdig rett å prøve hos Nodee Sky Asiatisk Restaurant Oslo. Multebær er vanskelige å få tak i, men man kan finne dem friske og ferske hos Nodee Sky. Multebær er noe av det ypperste naturen har å by på med deres gode kilde til vitamin E, C og kostfiber.
 

Nodee Sky Asiatisk Restaurant Oslo – Skaper gode opplevelser

Nodee Skys visjon er å skape gode opplevelser for deres gjester gjennom mat, drikke, service, interiør, atmosfære og stemning. Nodee Sky ønsker også at alle deres ansatte er med på å skape gode opplevelser for hverandre gjennom et godt og trygt arbeidsmiljø. 
Nodee Sky jobber med et langsiktig perspektiv med fokus på kvalitet og gjestetilfredshet. Restauranten er klar over at gjestetilfredshet, omdømme, lojalitet og stamgjester er de viktigste faktorene for restauranten på lang sikt. 
 

Nodee Sky Asiatisk Restaurant Oslo – Et godt arbeidsmiljø

Nodee Sky vet at deres ansatte er restaurantens ansikt utad og er viktige formidlere av deres visjon til gjester og media. Derfor har Nodee Sky skapt en arbeidsplass som gir ansatte rom for opplæring og utviklingsmulighet med et godt og trygt arbeidsmiljø. I dette ligger også arbeidet med å skape et trygt læringsmiljø hvor det er lov å feile, og hvor man ser på feil som en viktig mulighet til kontinuerlig forbedring. I tillegg har restauranten forandring som mål i seg selv og har et dynamisk syn på endringer og omstilling. Samtlige ansatte har erkjent at det er kun gjennom å være omstillingsdyktige at bedriften vil overleve og gjøre det godt i et langsiktig perspektiv.
Hos Nodee Sky fokuseres det på et godt arbeidsfellesskap, hvor medarbeiderne skal trives på jobben, og gjerne omgås med hverandre utenfor selve arbeidsplassen i ulike sosiale sammenhenger. Ledelsen gir også synlig uttrykk for at de setter pris på sine medarbeidere, noe som leder til at fellesskapstankegangen dyrkes og at medarbeiderne selv starter å ta ansvar for skapelsen av et godt arbeidsfellesskap.
 

Åpningstider

Nodee Sky holder åpent fra mandag til lørdag – både middagslokalet og Skybaren. På søndager er restauranten stengt, i tillegg til mesteparten av Juli.
 

Middag

Mandag: 16.00 – 00.00 (kjøkkenet stenger 22.00)
Tirsdag – Torsdag:  16.00 – 01.00 (kjøkkenet stenger 23.00)
Fredag – Søndag: 16.00 – 02.30 (kjøkkenet stenger 23.00)
 

Skybar

Mandag: 16.00 – 23.30
Tirsdag – Torsdag: 16.00 – 00.30
Fredag: 16.00 – 02.00
Lørdag: 15.00 – 02.00
 

DJ

Hver fredag og lørdag starter en DJ å spille rundt 22.00.
 

Sommerstengt

01.07.18 – 29.07.18
Bildekarusell_sky6-min

Booking

Velkommen til Nodee Sky, en flott restaurant på toppen av Barcode. Her kan du nyte moderne og smakfull japansk mat, oppleve en unik atmosfære og enestående service, i tillegg til å nyte en eksepsjonell utsikt. Book et bord hos Nodee Sky på deres hjemmeside: nodee.no.
Hvis kalenderen viser at alle bordene er fullbooket, kan du fortsatt ringe til +47 23 62 40 10. Nodee Sky prøver alltid deres beste for å finne bord til alle deres gjester, og forhåpentligvis er det mulighet for å komme fram til en løsning.
 
Vennligst husk at du må gi informasjon om matallergier senest 48 timer på forhånd. I loungen og takterrassen er det servert små asiatiske retter som er ment for å deles på bordet og nytes sammen i godt selskap. Vennligst reserver et bord inne i restauranten i 14. etasje hvis du ønsker å prøve Nodee Skys 6-retters meny.
 

Over 8 personer?

Hvis du ønsker å booke et bord for mer enn 8 personer, eller ønsker å booke chambre séparée, vennligst send en mail nodeesky@nodeesky.no. Bookingansvarlige svarer alltid på mail innen 24 timer. Stort sett får du svar raskere enn dette.
 

Kontakt

Har du spørsmål angående menyen, matallergier eller restauranten? Eller ønsker du å booke et privat arrangement? Da er det bare å ta kontakt på telefon +47 23 62 40 10 eller sende en mail til nodeesky@nodeesky.no.
 

Telefontider for booking

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag – Lørdag: 10.00 – 20.00
Søndag: 11.00 – 15.30
 

Gavekort?

Et flott måltid i gave slår aldri feil! Gavekort er både hyggelig å gi bort og spennende å få. Ønsker du å kjøpe gavekort fra Nodee Sky kan du enten kjøpe den i restauranten, eller bestille det på mail til nodeesky@nodeesky.no.
 

Parkering

Det anbefales å reise kollektiv til Nodee Sky, om du har mulighet til det. Det er bussholdeplass rett utenfor, og restauranten ligger i gangavstand til knutepunktet Oslo S. Ønsker du å kjøre bil er nærmeste parkering rett ved siden av Hotel Opera og Oslo S:
Dronning Eufemias gate 6, 0154 Oslo.